Reise med gruppe

Skal du reise med en gruppe? Her finner du informasjon om gruppereiser, gruppebillett og hvordan du kjøper billett til andre. 

Gruppebillett på mobilen

Samlet gruppe

Du kan kjøpe billetter til alle i gruppen med RuterBillett-appen. Billettene vil ligge samlet i din telefon. Husk at alle i gruppen må reise sammen, slik at alle kan vise gyldig billett i en eventuell kontroll.

Ikke samlet gruppe

Er dere en gruppe, som ikke skal reise samlet hele tiden? Du kan kjøpe billett for andre med RuterBillett, og sende billetten til deres mobil. Gå til «Meny», velg «Til en annen telefon» og følg instruksene i appen.

Last ned RuterBillett

For iPhone eller Android:

Se hvordan RuterBillett fungerer

Gruppebillett på reisekortet

Du kan ha billetter for en hel gruppe på ett reisekort. Husk at dere må reise samlet, slik at alle kan vise gyldig billett i en eventuell kontroll. Du kan kjøpe gruppebillett på to måter:

Kjøp gruppebillett på automat eller i kiosk

Du kan kjøpe gruppebillett på billettautomatene, i kioskene og på servicepunktene våre. Gruppebilletten er en samling enkeltbilletter som legges på ett og samme reisekort. Husk at når du leser av reisekortet på en kortleser blir alle billettene aktivert samtidig.

Se pris for enkeltbillett

Kjøp gruppebillett med reisepenger

Har du reisepenger på reisekortet, kan du betale for andres billetter om bord på buss og båt. Fortell sjåføren hvor langt dere skal reise og hvor mange du skal betale for.

Slik fungerer reisepenger

Slik fungerer reisekortet

Rabatt på gruppebillett

Vi tilbyr ikke rabatterte gruppebilletter. Unntakene er familierabatten og Rufusbilletten for barnehager og grunnskoleklasser.

Les mer om familierabatten

Les mer om Rufusbilletten

Fant du det du lette etter?

{{max-description.length}}

Vi svarer dessverre ikke på tilbakemeldingene. Pass på at du ikke legger ved personlig informasjon som navn, e-post eller mobilnummer. For å få svar på henvendelsen anbefaler vi at du bruker kontaktskjema.

Tusen takk for tilbakemeldingen din!