To gutter i røde t-skjorter i ferd med å gå om bord i en grønn buss. Den ene holder en fotball, og speilbildet hans vises i bussens vindu. Bakgrunnen er grønn og frodig.

Reisetips til Norway Cup

Norway Cup starter 27. juli og varer til 3. august. Her finner du det du trenger å vite om T-bane, trikk, buss og billetter. Husk at det er mange som skal reise, så det er lurt å beregne god tid.

Slik reiser du

I Ruter-appen og reiseplanleggeren her på ruter.no finner du raskeste reisevei til og fra kampene. I appen kan du også kjøpe billetter for alle som reiser sammen.

Fotballbanene ligger på Ekeberg, Valle-Hovin, Lambertseter, Rustad, Furuset, Abildsø, Haraløkka og Tørteberg/Marienlyst.

Slik kommer du deg til Ekebergsletta

Vi anbefaler trikk eller T-bane. Der er det bedre plass om bord, og de kommer raskere fram. Rutetider og holdeplasser finner du i reiseplanleggeren. 

Finn rutetider i reiseplanleggeren

Trikk 

Ta trikk 13 eller 19 i retning Ljabru/Bråten til stoppestedet Sportsplassen. Herfra tar det ca. 10 minutter å gå til Ekeberghallen.

  • Trikk 13 går fra holdeplassen Dronningens gate i Prinsens gate ved Oslo S.
  • Trikk 19 går fra Jernbanetorget plattform B foran Oslo S. Vi kjører ekstraavganger mellom Stortorvet og Bråten hele dagen.

T-bane 

  • Ta linje 1 eller 4 retning øst til Brattlikollen. Fra Brattlikollen er det ca. 1,5 kilometer til Ekebergsletta.
  • Du kan også ta linje 1, 2, eller 4 retning øst til Brynseng og bytte der til buss 23 Simensbråten for å komme litt nærmere Ekebergsletta.

Buss 

23 Lysaker–Simensbråten 

Simensbråten er nærmeste holdeplass til kampområdet på Ekeberg. Det går ekstraavganger mellom Sinsenkrysset og Simensbråten hele dagen.

34/34X Tåsen–Jernbanetorget–Ekeberg hageby 

Du kan ta buss 34 fra Jernbanetorget plattform H (ved Byporten) til Simensbråten, som er nærmeste holdeplass til kampområdet på Ekeberg. Det går ekstraavganger mellom Jernbanetorget og Simensbråten hele dagen.

74 Jernbanetorget–Mortensrud 

Du kan ta buss 74 fra Jernbanetorget plattform L i Fred. Olsens gate til Sportsplassen. Herfra er det ca. 10 minutter å gå til Ekeberghallen.

NC2 Tveita–Simensbråten

Midlertidig busslinje som kjører via Trasop skole, Bøler, Bogerud og Abildsø.

Billetter

Deltakerarmbånd gir gratis reise med buss, trikk, T-bane og båt i hele Oslo under Norway Cup. Løse armbånd godtas ikke som reisebevis. Skal du reise utenfor sone 1 eller med tog må du kjøpe egen billett.

Har du ikke deltagerarmbånd?

Grupperabatt

Husk grupperabatten lørdag og søndag. Da kan du kan ta med inntil fire barn gratis hvis du er over 18 år og har en gyldig billett for voksen, honnør, student, militær eller ungdom.

Hjelp og kontakt

Trenger du mer informasjon om billetter og reise i Oslo-området, hjelper vi deg gjerne. Du finner oss blant annet i det røde teltet midt på Europarådets plass på Jernbanetorget fra lørdag til tirsdag.

Har du mistet noe om bord eller på stasjonen?