Billetter til bedrift, skoler og barnehager

Her finner du informasjon om hvordan du bestiller billetter og reisekort til bedrifter, skoler og barnehager. Pluss det du trenger å vite om pris, fakturering og levering.

Vil dere at flere ansatte skal reise kollektivt til og fra jobb? Er dere en gruppe kollegaer som ut og reise sammen? Eller skal du og en gruppe barnehagebarn på utflukt med buss eller bane? Da kan dere bestille billettene deres her.

Bestill billetter og reisepenger

Slik fungerer billettavtalen

Pris

Dere betaler:

  • Prisen for det antallet billetter og totalsummen av reisepenger dere bestiller, eller fornyer dersom dere har automatisk fornyelse av 30-dagersbillett eller automatisk påfylling av reisepenger.
  • 50 kroner per reisekort. Hver billett/reisepenger ligger på et eget reisekort. Unntaket er enkeltbilletter, 24-timersbilletter og Rufusbilletter, som ligger på engangskortet Impuls. Impulskortet er gratis.
  • Leveringskostnader etter gjeldende priser (Posten eller budbil).
  • 65 kroner + mva i behandlingsgebyr hvis dere handler med rekvisisjon.
  • 50 kroner i fakturagebyr (maks et gebyr per måned) hvis dere velger papirfaktura. Oppretter dere e-faktura unngår dere gebyret.

Se våre billetter og priser

Levering

Dere mottar billettene på reisekort ca. 7 dager etter bestilling. 

  • Bestillinger under 5000 kroner sendes som vanlig post. Husk å oppgi postadresse.
  • Bestillinger over 5000 kroner sendes rekommandert hvis dere holder til utenfor Oslo, og med budbil hvis dere holder til i Oslo. Husk å oppgi leveringsadresse i stedet for postadresse hvis dere bestiller for over 5000 kroner og holder til i Oslo.

Fakturering

  • Vi sender faktura fortløpende.
  • Betalingsfristen er 30 dager.
  • Fakturaen må sendes til skolens, bedriftens eller barnehagens offisielle fakturaadresse. Vi kan dessverre ikke sende faktura til private adresser.

Slik fungerer reisekort for bedrift

Reisekortet må aktiveres på en kortleser før reisen, slik at billetten blir gyldig.

Se hvordan reisekortet fungerer

Personopplysninger

Reisekort med abonnement blir registrert på bedriften, slik at han eller hun som benytter reisekortet reiser anonymt. Dette er for å dekke kravene i personvernloven. Bedriften/ skolen/ barnehagen skal ikke under noen omstendighet oppgi personalia på de som bruker reisekortene til oss i Ruter. Vi i Ruter på vår side skal ikke informere bedriftene/ skolene/ barnehagene om reisedata, men kun gi tilgang til transaksjoner som er påkrevd for regnskap og revisjon.

Reisevilkår

Reiser dere med oss gjelder Ruters transportvedtekter

Reiser dere med tog gjelder NSBs transportvilkår

Fant du det du lette etter?

{{max-description.length}}

Vi svarer dessverre ikke på tilbakemeldingene. Pass på at du ikke legger ved personlig informasjon som navn, e-post eller mobilnummer. For å få svar på henvendelsen anbefaler vi at du bruker kontaktskjema.

Tusen takk for tilbakemeldingen din!