Bedrift, skole og barnehage

Vi tilbyr bedrifter, skoler og barnehager produkter og tjenester for å gjøre det enklere for alle å reise kollektivt. Her finner du en oversikt. 

Bestilling av billetter 

Bestill billetter for bedrift, skole eller barnehage Bestill billetter for bedrift, skole eller barnehage Bestill skoleårskort for skoler i Oslo Bestill skoleårskort for skoler i Oslo


Administrering av billetter 

Administrering av reisekort med billett eller reisepenger

Meld inn mistet/ødelagt reisekort

Fyll ut og send inn skjemaet under. Vi sperrer reisekortet, og sender et nytt reisekort i posten. Eieren av reisekortet må kjøpe ordinær billett mens han eller hun venter på erstatningskortet.

Si opp automatisk fornyelse/påfylling

Fyll ut og send inn skjemaet under. Vi sperrer reisekortet umiddelbart etter at dere har sendt inn skjemaet, og dere får ikke brukt billetten eller reisepengene som måtte være igjen. Er det flere dager eller reisepenger igjen på kortet, krediterer vi det mot et ekspedisjonsgebyr på 100 kroner. Gebyret trekkes fra den gjenværende verdien på reisekortet.

Administrering av skoleårskort

Meld inn mistet/ødelagt skoleårskort

Fyll ut og send inn skjemaet under. Vi sperrer skoleårskortet og sender et nytt kort til skolen i posten. Eleven må kjøpe ordinær billett i perioden han/hun venter på nytt skoleårskort.

Si opp skoleårskort

Vil du avslutte et skoleårskort? Fyll inn skjemaet under og send til oss, så blir kortet sperret.


Andre tjenester og verktøy

Sanntidsskjerm for bedrift

Bedrifter kan lage sin egen sanntidsskjerm som viser avgangsinformasjon for utvalgte holdeplasser.

Reiseplanlegger for bedrift

Bedrifter kan også få en egen reiseplanlegger på nettsiden eller intranettet sitt, for å gjøre det enda enklere for ansatte å reise kolletivt. 

Lurer du på noe?