Gratis overgang

1. juli forlenger vi utvalgte linjer med gratis overgang til hest, sjørøverskute, kano og skate. Velkommen!

Ingen påmelding, bare møt opp

For å bli med kan du reise til den «overgangen» du ønsker å delta på, og vise frem en gyldig Ruter-billett. Vi lager en hyggelig billettluke på hvert sted, der vi sjekker billett ved ankomst og deler ut stempel eller kølapp. 

  • Tidspunkt: Alle aktivitene er åpne fra klokken 10:00 til 18:00.
  • Pris: Alt du trenger er en gyldig billett. Husk at familierabatten gjelder i helgene. 

Overgang fra buss til hest

Bli med oss til Ekeberg og få gratis inngang på EKT Rideskole og Husdyrpark! Det blir ponniridning, tur med hest og vogn og hesteoppvisning. Du kan også hilse på de andre dyrene, besøke den populære traktor-parken, hoppe på trampoline og gå på stylter.

Du kommer deg til EKT med for eksempel buss 74 til Ekeberghallen, eller trikk 18 og 19 til Sportsplassen.

Overgang fra buss til sjørøverskute

Bli med til Bygdøy på sjørøvertokt! Før vi kaster loss får alle barn et eget ballongsverd og øyelapp. Om bord i skutene vil det være sjørøvere som sikrer god sjørøverstemning – vi håper ingen må gå planken!

Du kommer deg til Bygdøy med buss 30 til Bygdøynes, og skuta har avgang omtrent hvert 20. minutt.

Overgang fra T-bane til kano

Bli med oss til Nøklevann og få gratis leie av kano, robåt, kajakk og stand up paddle board. I tillegg blir det mulighet for å grille pinnebrød, samt saftservering til barna. Ellers ligger Rustadsaga med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet, for ytterligere servering av mat og drikke. Nøklevann er også ypperlig for en dukkert om man vil, så husk badetøy!

Du kommer deg til Nøklevann med for eksempel T-bane-linje 3 til Bogerud, eller med buss 79 til holdeplassen Welding Olsens vei. Selve adressen er Rustadsaga 820.

Overgang fra T-bane til skate

Bli med oss til Bekkestua og få gratis leie av skateboard, BMX, sparkesykkel og inline skates! Vi har også sikkerhetsutstyr og instruktører for de som ønsker noen tips. Har du med eget skateboard eller hjelm, blir det muligheter for å dekorere det med spraymaling og sjablonger. Det blir åpent inne og ute dersom været tillater det.

Du kommer deg til Arena Bekkestua med for eksempel T-bane-linje 3 til Bekkestua, eller med buss 150 til Nadderud stadion.