Savner du en benk?

2020 er et spesielt år, men en ting er sikkert: Vi bruker nærområdene mer enn før. Har du et sted du liker, men som mangler en fin benk å sitte på? Vi har fått inn mange gode forslag til plassering av benker, men fristen har dessverre gått ut.

Bakgrunn

Alle fortjener et fint sted å sitte. I en tid der vi reiser mindre, holder avstand og er mer ute i nærheten av der vi bor er det ekstra fint å ha en benk i nærområdet. Et sted å samle tankene, møte nye mennesker, tøye ut etter løpeturen eller rett og slett innta både lunsj og middag. Når været tillater det.

Vi vil gjerne slå et slag for nabolagsfølelsen i byen vår, og øke lysten til kortreiste turer og nye opplevelser. Vi ser derfor etter fire steder som fortjener en fin benk å sitte på.

Slik søker du

Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til benk@ruter.no. I e-posten skriver du:

  1. Navnet ditt og alder
  2. Hvor du ønsker at benken plasseres – gjerne så spesifikt som mulig
  3. Hvorfor du savner en benk akkurat her. Finnes det en historie bak benkeønsket?

Obs! Fristen for å sende inn benkeforslaget er 22.november 2020. Benken din må være plassert i Oslo eller deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Personvern

Når du sender søknaden samtykker du til at Ruter kan registrere og behandle opplysningene om deg og benken frem til 31. januar 2021. Formålet – eller grunnen til at Ruter gjør dette – er å lagre og bruke opplysningene for konkurransen og trekke ut premien. Når de fire vinnerne er valgt vil alle andre bidrag bli slettet.

Vi avgjør konkurransen ved skjønn, og tar også hensyn til spredning i alder og geografi blant vinnerne.