Sommerjobbkampanjen

Her finner du informasjon om hvordan Ruter behandler dine personopplysninger i forbindelse med Sommerjobbkampanjen.

Dette behandler vi

Ruter kan behandle opplysninger om deg som navn, adresse, alder, video og eller e-postadresse dersom du velger å delta vår kampanje. Vi lagrer bare opplysningene dine dersom du har samtykket til det.

Formål

Formålet med registreringen og behandlingen av personopplysningene dine i forbindelse med denne kampanjen er å gjennomføre konkurransen om Sommerjobbkampanje og kunne komme i kontakt med deg dersom du bli valgt ut til å være en del av årets Sommerjobb kampanje.

Rettslig grunnlag

Samtykke til behandling av personopplysninger.

Du kan når som helst trekke dette samtykket for den pågående kampanje gjennom å sende oss en mail eller benytte kontaktskjemaet på ruter.no.

Send e-post til sommerjobb@ruter.no

Send henvendelse via kontaktskjema

Tilgang og bruk

Ruter er behandlingsansvarlig for personopplysningene. Tilgangen til personopplysningen er begrenset til de som har tjenstlig behov.

Du har rett til innsyn i og retting av opplysninger som er lagret om deg, les mer om dine rettigheter under Personvern i Ruters tjenester (link) Ruter utleverer ikke personopplysninger dersom vi ikke blir pålagt det av offentlig myndighet.

Lagring og sletting

Personopplysninger i forbindelse med kampanjer blir lagret til 31.08.2018. Etter dette blir opplysningene slettet. Vil vil også slette opplysningene dersom du trekker ditt samtykke.